Smukke bryn og vipper i vores nye Lash & Brow Studio

Fyldige, kurvede vipper og bryn. Du ser dem overalt i magasiner, på Instagram og på kendte celebreties. Måske drømmer du om selv om lange vipper og smukt formede øjenbryn.

Lad dig rådgive og behandle ved Jenny – Madam Hairs nye brow & lash stylist. Jenny er uddannet ved Soph og har allerede flere års erfaring med at skabe smukke bryn og vipper. Og det ses!

Følg Madam Hair på Facebook og Instagram for at se alle de flotte resultater.

Lash Lift med elleebana - Langtidsholdbart buk af vipper

Bare én professionel behandling på 45 minutter og du har byens smukkeste vippebuk i op til 8 uger. Med Lash Lift får du på én gang et naturligt look og et permanent buk af dine egne vipper, der åbner øjnene op og giver fornemmelsen af længere, tykkere og mørkere vipper.

Giv dine vipper ro i 24 timer efter behandlingen. Herefter kan du gøre præcis, som du plejer med mascara, cremer, bad mm. Vi anbefaler dog, at du plejer dine vipper med conditioner fra Sanzi efter et Lash Lift. Det holder bukket smukt i lang tid.

Godt at vide om behandlingen

  • Hypoallergen med minimal risiko for reaktioner
  • Uden formaldehyde, giftstoffer, parabener og latex
  • Minimal vedligeholdelse
  • 6-8 ugers holdbarhed

Brow Styling – fyldige, naturlige bryn

Få bryn der passer til dit ansigt ved en af byens dygtigste specialister. Mange af os har med årene fået smalle bryn af overplukning. Men med en Brow Styling viser Jenny, hvordan du kommer tilbage til mere fyldige bryn, som kurver sig perfekt med dit ansigt. Brow Styling er en gennemført behandling af dine bryn, og efter bare én behandling er du klædt på til at vedligeholde dine bryn mellem behandlingerne.

Behandlingen indeholder:

  • Korrekt farve af bryn
  • Formgivning med voks og pincet
  • Vejledning i pleje af bryn
  • Personlig instruktion i at lægge en perfekt og naturlig makeup på dine bryn

Hårfjerning med Sugar Paste

Træt af uønskede hår i ansigtet og på kroppen. Med Sugar Paste tilbyder Jenny en skånsom hårfjerning på alle dele af kroppen - også på sarte områder som ansigtet.

Firmaoplysninger​

Madam Hair ApS

CVR: 35398791

Adresseoplysninger​

Hasseris Bymidte 7

9000 Aalborg

Kontaktoplysninger

✰✰✰✰✰​

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Facebook​​