Extensions

​Extensions påsættes dit naturlige hår, og får det på den måde til at se sundere, større og kraftigere ud eller til at skabe en klar personlig og individuel stil, som du har det rigtigt godt med.

Hvilke typer extensions kan jeg få lavet hos Madam Hair?

Hos Madam Hair vil vi ikke gå på kompromis med dine extensions. Derfor har vi meget bevidst valgt den type extension, vi mener, løser opgaven bedst, når det handler om at du skal være tilfreds og have den bedste oplevelse med dit hår.


Hos Madam Hair har vi valgt Great Lengths extensions – også kaldet Hot Fusion extensions. Læs mere herunder om, hvorfor vi har valgt netop disse extensions og hvordan vi arbejder med dem.

Hvad er Great Lenghts extensions?

Hos Madam Hair har vi som frisører valgt at arbejde med Great Lengths extensions, også kaldet Hot Fusion extensions, fordi det er hårextensions i den absolutte 1. klasse. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste løsning!

Great Lenghts extensions er lavet af 100 % ægte hår. Håret til extensions er udvalgt fra særlige områder i Nordindien. Her har kvindernes hår en fin struktur – og det er traditionelt "jomfru-hår", hvilket vil sige, at det aldrig har været kemisk behandlet med farve og permanent – og derfor er sundt og stærkt.

Hvorfor Great Lengths extensions?

Great Lengths er uden tvivl den metode, som giver den mest naturlige følelse af at have naturligt langt og fyldigt og flot hår. Strukturen er afgørende for det resultat og den kvalitet, du vil opleve med dine extension.


Den fine struktur gør håret fra de indiske kvinder velegnet til extensions til skandinaviske hårtyper, der selv er ret fine i strukturen. Det er en kombination af håret fra extensions og dit naturlige hår, der afgør om løsningen bliver smuk og naturlig – og om du bliver glad og tilfreds.

Vi ved, at vi med Great Lengths extensions kan tilbyde en extensions-løsning, der føles naturlig, giver den rette fylde og et naturligt fald. 

Hvordan påsættes Great Lengths extensions?

Great Lengths extensions påsættes dit eget hår med keratin, som er farvet, så det passer til hårets farve. Keratin-samlingerne er nemme at skjule, hvilket bidrager til at skabe et helt naturligt look.

Fordi extensions påsættes med keratin holder det rigtigt længe, da keatin fra naturens side findes i håret – og blandt andet derfor er denne type extensions langt mere skånsom og behagelig end både extensions med clip og extensions med lim.

Hvordan får du lavet Great Lengths extensions hos Madam Hair?

Det er meget vigtigt for os hos Madam Hair, at du får de rette extensions – og de rette extensions er dem, der får dig til at føle dig bedst tilpas og smuk.

Hvis du aldrig har haft påsat extension tidligere og godt kunne tænke dig at få extensions nu, skal du kontakte os på salonen og booke en tid, så vi kan hjælpe dig med at komme godt i gang. Så tager vi en snak.

Vi tager altid en snak, uanset om du har erfaring eller ej. Sammen snakker vi om dine ønsker og muligheder for at opnå netop den følelse, det udtryk og look, du ønsker. Her finder vi også den rette farve, og vi gennemgår pleje af håret.

Herefter aftaler vi en ny tid, hvor vi først renser håret, og påsætter dine nye extensions – og eventuelt klipper og farver dit hår i den ønskede frisure.

Hvilke hårprodukter skal jeg bruge sammen med mine extensions?

For at sikre dig, at dit hår med dine extensions bliver ved med at være smukt, fyldigt og sundt i længst mulig tid, kan vi fortælle, hvilke produkter du bør anvende til børstning, pleje og vask. 

Fordi hår og mennesker er forskellige, er det rigtige hårprodukt det også. Vi hjælper med at finde din individuelle sammensætning, som tager højde for dit naturlige hår.

​Telefon: 98 18 38 86

Firmaoplysninger​

Madam Hair ApS

CVR: 35398791

Adresseoplysninger​

Hasseris Bymidte 7

9000 Aalborg

Kontaktoplysninger

Følg os på Facebook og Instagram​

fb-f-logo-blue-29   instagram_color

✰✰✰✰✰​​

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Facebook​​