Vi sørger for den perfekte håropsætning og det perfekte brudehår

Ikke et hår må sidde forkert på din bryllupsdag. Hos Madam Hair sørger vi for at dit brudehår går op i en højere enhed med din kjole, stil og dine drømme.

Hvordan kan Madam Hair hjælpe mig med mit brudehår?

Hos Madam Hair har vi som frisører stor erfaring med opsætning af brudehår. Vi sikrer, at opsætningen af brudehåret bliver en god oplevelse med minimal stress og jag, så bryllupsdagen og forberedelsen hertil ikke belastes unødigt af netop dette.​

Hvad tilbyder Madam Hair i forbindelse med opsætningen af brudehår?

Vi ønsker, at dit bryllup skal være så god en oplevelse som muligt, og vi ved, at sammenhæng imellem brudehår og brudekjole som helhed betyder rigtigt meget for en brud. Derfor hjælper vi dig med at finde dig tilpas med dit brudehår og gør meget ud af at imødekomme dine ønsker og vise dig de mange spændende opsætninger af brudehår, der netop passer til dig og din brudekjole.

Book tid til en god snak om dit brudehår

​Når du kontakter Madam Hair vedrørende brudehår, tilbyder vi dig en god snak om de mange muligheder, du har med dit brudehår, din stil og dine ønsker. Derfor afsættes der god tid - også inden brylluppet.

Vores snak om brudehår kan indeholde anbefaling og vejledning om for eksempel slør – og hvordan skal sløret sidde, hat, pynt i håret og meget andet. Den frisør du taler med, er også den frisør der hjælper dig på den store dag.​

Når du booker tid hos Madam Hair til at få opsat dit hår på din bryllupsdag, sætter vi den tid af der er aftalt og behov for, så dagen bliver så afslappet og rolig som muligt.

Hvordan forbereder jeg bedst mit hår på brudehår?

For at dit brudehår skal blive så flot som muligt, gennemgår din frisør sammen med dig, hvilke produkter du kan bruge op til brylluppet for at brudehåret kommer til at gøre sig bedst muligt og fremstår smukt på din bryllupsdag.​​

Hvordan hjælper Madam Hair mig på selve bryllupsdagen?​

Hvis du vil undgå stress og jag på den store dag og sikre at dit brudehår sidder perfekt til selve brylluppet, kan du booke en tid til at få sat håret i salonen på dagen inden kirke og fest. 

Du kan medbringe brudekjolen, så hjælper vi med at skabe en hyggelig, stressfri stemning, et perfekt resultat og får dig sendt godt videre.

Hvordan kan Madam Hair hjælpe med at brudehåret suppleres med brudemake-up?

Du kan booke en tid hos kosmetologen, der hjælper med at lægge den perfekte brudemake-up.

Ring til os allerede i dag for at booke en tid til en god snak om mulighederne og hvor vi sammen kan skabe det perfekte brudehår til dig. Vi kan kontaktes på telefon 98 18 38 86, eller via vores kontaktformular.​

Firmaoplysninger​

Madam Hair ApS

CVR: 35398791

Adresseoplysninger​

Hasseris Bymidte 7

9000 Aalborg

Kontaktoplysninger

Følg os på Facebook og Instagram​

fb-f-logo-blue-29   instagram_color

✰✰✰✰✰​​

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Facebook​​