Hjælp os med at hjælpe de ensomme unge i Aalborg!

Hos Madam Hair har vi et ønske om at påvirke vores nærmiljø positivt.

Ventilen Aalborg er en organisation af frivillige som har til formål at hjælpe ensomme unge til bedre selvværd og selvforståelse så de kan bryde med ensomheden, så det ikke får konsekvenser på lang sigt.

Det var en fornøjelse at samarbejde med de frivillige hos Ventilen Aalborg, og vi var utrolig glade og imponerede over interessen bland vores kunder. Med kundernes hjælp nåede vi et flot resultat som vi med glæde kunne overdrage til Ventilen Aalborg.

Hvis du ikke kender til Ventilen kan du læse mere på www.ventilen.dk eller følge Ventilen Aalborg på facebook ved at klikke her.

Testimonial fra Ventilen Aalborg

”Vi er vildt glade!"

I dag har vi modtaget en af de største private donationer i Ventilen Aalborgs historie. Frisørsalonen Madam Hair - Hasseris bymidte, har doneret hele deres overskud fra maj måned til Ventilen Aalborg.
​Donationen har kæmpestor betydning for os. Den betyder at vi kan planlægge mere langsigtet, og sikrer at vi fortsat kan holde mødestedet åbnet og lave aktiviteter og udflugter for og med de ensomme unge.

Donationer som den fra Madam Hair, er det der muliggør Ventilens eksistens. Vi er hvert år afhængige af at få private donationer og midler fra fonde, for at kunne drive vores mødested.

Ventilen er sat i verden for at hjælpe unge ud af langvarig ensomhed, ved at tilbyde et fællesskab med jævnaldrende i samme situation. Det betyder rigtig meget for de unge at komme ud og lave noget sammen med andre mennesker – at få fælles oplevelser og noget at snakke om og glæde sig over.
Det er derfor fantastisk at modtage donationer som denne, der muliggør den forskel for de unge.

Af hjertet tak til Madam Hair

På vegne af Ventilen Aalborgs frivillige og unge”​

Firmaoplysninger​

Madam Hair ApS

CVR: 35398791

Adresseoplysninger​

Hasseris Bymidte 7

9000 Aalborg

Kontaktoplysninger

Følg os på Facebook og Instagram​

fb-f-logo-blue-29   instagram_color

✰✰✰✰✰​​

Vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Facebook​​